afscheid

Profielfoto van foelyzip
foelyzip

Iedereen heel hartelijk dank voor de technische opmerkingen,
maar ik houd er niet van om Brabant belachelijk te maken door Noordelingen!!! en zeker niet op Natuur-gebied. Terwijl de meest zeldzame exmplaren in Brabant en Limbirg voorkomen.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van Riekev.
Riekev.
Ieder heeft zo zijn eigen aardigheden dat mag, maar wat hier momenteel gaande is, snap ik niet! Wie wil het in het kort weergeven?
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
O jee...
Ik heb een aantal foto\'s teruggekeken, maar ik kan je aanleiding van je beslissing niet vinden..
Ik zal je missen en ik hoop dat je op je beslissing terugkomt.
Je kennis van de natuur is ongelooflijk uitgebreid en ik leer steeds weer van je. Ook ik heb altijd goed opgelet tijdens de biologie-lessen (je opmerking van een aantal foto\'s geleden) weet nog alles van de fotosynthese e.d... maar plantjes, bomen en insecten zijn tot nu toe één prachtige waas.. en juist jij bent daar zo langzamerhand verandering in het aanbrengen. Brabant is bovendien prachtig! Juist goed dat je dat steeds weer onder de aandacht brengt.. Ieder gebied heeft zijn eigen karakter en kent zijn eigen verassingen... dat is juist zo fijn aan deze site..
Mogelijk kom je aan een heroverweging toe!
Cést les mots qui faire la music, mon ami...

Bedankt voor je forumdiscussie-bijdragen!

Je Verkade-meisje..
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
En: een prachtwaarneming!
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Hallo foelyzip, ik zag je toegiftfoto\'s en zie nu dat je danig gefrustreerd geraakt bent, er zijn voor zover mij bekend inderdaad weleens opmerkingen gemaakt met een opbouwende bedoeling!! ik weet niet wat er verder allemaal geschreven is, maar ik vind het erg dat je dit als belachelijk maken hebt opgevat en weet zeker dat dit niet zo bedoeld was.
Als dit wel het geval is dan ben jij zeker niet degene die hier weg moet!
Ik heb zoals je weet ook weleens een opmerking gemaakt, maar daarbij heel duidelijk gemaakt dat het beslist niet negatief bedoeld was en heb daarbij ook bewonderend geschreven dat je veel kennis hebt! dat en je bijzondere waarnemingen zijn een waardevolle bijdrage op deze site! ik vind het dan ook echt zonde dat je deze stap genomen hebt en hoop je hier terug te zien zodat jij je natuurbelevingen weer kunt delen en wij van je kunnen leren! maar ja, aan de andere kant...eerlijk gezegd weet ik zelf ook niet of ik hier nog wel langer moet blijven.
In ieder geval het beste en veel mooie ervaringen toegewenst met alles wat de natuur te bieden heeft!
Profielfoto van berten
berten
Wat een prachtige vlinder is dit. Nog nooit gezien.
Erna
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Sorry,het moet zijn hey.
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Het foelyzip wat gaaaaf een weerschijnvlinder gespot, en schitterend vastgelegd,super hoor,pf met bijzondere waarneming, jammer van je afscheid, en dat het op deze manier moet gebeuren, veel succes met al je veldwerken en waarnemingen en hoop dat je je geplaatste foto\'s elders wel gewaardeerd wordt voor waar het voor staat, de waarneming, Ha Gr. Agnes.
Profielfoto van tsarina
tsarina
Mooie foto, en rare mensen heb je altijd, niets van aan trekken en gewoon je eigen ding doen!
Gr. Sarina.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's