Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (9)

Profielfoto van beerke
beerke
Of als je het echt niet meer uithoudt... je zou het op kunnen zoeken op waarneming.nl!
Profielfoto van beerke
beerke
Ja die soap is wel doorgegaan! Ha ha!
Bijna hysterisch veel foto\'s he, ha ha... ben er helemaal verliefd op die schoonheid:-) Heb ook zo veel foto\'s gemaakt omdat ik daar dus inmiddels uren en uren heb gezeten om alles te zien en bestuderen van ze, dus ik denk ik ga maar gewoon door met project weidebeekjuffer zolang ik het zelf nog zo gaaf vind en totdat iedereen er genoeg van krijgt. Dan zeggen ze het hopelijk wel als ze het niet meer leuk vinden om ze te zien:-)
Ik blijf toch maar die drang houden om die onwijze schoonheid van dat beest te delen op een of andere manier:-)

Maar balen joh dat ze er echt niet meer zitten bij jou! Ik ben vorige week geweest voor het laatst maar denk dat ze er nog wel zitten. Nergens anders in de regio een vergelijkbaar habitat waar ze zouden kunnen zitten?
Profielfoto van beerke
beerke
(Ha ha jouw opmerking over een soap!! Geweldig! Heb het verwerkt in het commentaar bij m\'n nieuwe foto:-) Groene tijden blauwe tijden?

Ja dat is maf dat er geen één meer zat bij het plekje bij jou waar ze eerst zaten!

Ik was gisteren begin avond nog even kijken en toen zaten er maar heel weinig ook, veel minder dan eerst en veel minder actief en veelal verstopt.
Dat is wel opvallend dus ook gezien jouw verhaal.
Maar nu komt het... Ging ik vandaag weer even kijken (hoezo gek op weidebeekjuffers!!) hoe het nu zat (ik dacht zal misschien wel gedane zaak zijn met ze en laatste kans dit jaar om ze te fotograferen) wat denk je zitten er ineens weer veel meer!
Alleen bijna heel de tijd als ik goed en wel op gang was gekomen met de camera werd het bewolkt ha ha. Wel paar kunnen schieten nog en evengoed genoten!
Ze vlogen echt rakelings langs me heen ineens toen ik lang stilzat, gaaf joh! Had ik niet verwacht. Maar goed heel verhaal dit dus om te vertellen dat ze er misschien nog wel zitten bij jou:-) Het kan ook erg met het weer te maken hebben. Zou zeker gaan kijken nog een keertje of ze er toch nog zijn als het heel zonnig is! Ik vind ze altijd veel actiever dan!!)
Profielfoto van beerke
beerke
(Heel gaaf verhaal van je over je beleving bij de weidebeekjuffer! :-) :-) Heel leuk dat je dat nog even schreef. Ik kan het met zo voorstellen!! Ook dat je het eerst surrealistisch vond! En helemaal dat het genieten was natuurlijk. Ik vind het iedere keer ook nog steeds weer zo gaaf als ik ze zie. Je gaat als je ze vaker en langer ziet (ik zit er dan echt een hele tijd gewoon naar te kijken) ook wel een beetje het gedrag zien en soms kun je dan een beetje voorspellen wat heel handig is voor het maken van de foto. Het is heeeeeeeeeeel veeeel klikken en ook heeeel veel weggooien:-)) En de sint jacobsvlinder verwachtte ik helemaal niet ook, maar wel een hele leuke verrassing!! Ik weet in ieder geval dat de waardplant van de rups jacobskruid is als ik dat zo goed noem/zeg. Maar of de vlinder dan vervolgens ook in de buurt blijft weet ik niet zeker. Ik vind dat altijd wel heel gaaf dat je ze gewoon tegen komt zo als je lekker aan het struinen bent onverwachts:-) Maar als je hem heel gericht wilt gaan zoeken zou je ook nog op waarneming kunnen kijken of ze ergens bij jou in de buurt zitten!:-) :-) :-))
Profielfoto van beerke
beerke
(Even reactie weidebeekjuffer via deze foto. Heel leuk jouw reacties!!! Heb je ze al gevonden de weidebeekjes? Ik hoop het echt voor je! Ik ben heel benieuwd wat voor gaafs jij daar van maakt met jouw super mooie en eigen stijl van fotograferen!! Maar los van de foto weet ik zeker dat je uit je dak gaat als je ze ziet! Ik hoop ook voor je dat je ook een groepje mannetjes dansend over het water treft! Dan zul je denk ik precies hetzelfde voelen ja als ik. Ik duim voor je! Het is echt genieten in het kwadraat!!)
Profielfoto van beerke
beerke
Heel leuk!! Hele mooie compositie
Profielfoto van petjoe
petjoe
Geweldig! Daar zou Frank Sinatra zelfs jaloers op zijn :-)

Hotel Restaurant Zunftstube
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Prachtig, dit is kunst, wat een compositie!
Profielfoto van meeney
meeney
Mooi, knap en treffende titel !

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's