De 1e van het...

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Vandaag waren de bijen in het zonnetje weer lekker bezig met het verzamelen van stuifmeel van de winterakoniet en sneeuwklokjes. Maar door het snelle hoppen van de ene naar de andere bloem waren ze behoorlijk moeilijk te fotograferen. Over een paar weken worden ze wat dit betreft weer wat rustiger en wordt het een stuk eenvoudiger om ze op de digitale plaat vast te leggen… ****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF, F4,5-5,6/100-300D APO tele zoom, Ø55 mm objectief plus een +4 close-up filter.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van Katinkal
Katinkal
Ad, je info. over ombouwen tot macro heb ik gekopieerd, ga er op studeren, ondertussen toch twee plaatjes geplaats van de Alkmaarse bijen, dank je voor de informatie.
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Katinka je kan je zoomlens d.m.v. close-up filters \"ombouwen\" tot een macrolens. Ik heb dat gisteren ook gebruikt maar ben het vergeten om het te vermelden..Dat pas ik zo even aan.. Ik raad altijd een +2, +4 en +10 aan dan ben je voor een paar Euro instaat om goede macro\'s te maken. Op deze manier kun je dichter bij het onderwerp komen en stel je makkelijker scherp.

Gr. Ad.
Profielfoto van Moreau
Moreau
Mooie pose!
Prachtige foto!
Profielfoto van Katinkal
Katinkal
Prachtige platen Adbakker, ik heb ze gisteren ook gezien en dacht dat het heeeeeel bijzonder was zo in februari, heb ze vastgelegd met mijn Tamronlens zoomlens want die heb ik altijd bij me (geen macro), als het een beetje scherp is geworden zal ik er 1 plaatsen en dan moet je wel even kijken natuurlijk !, grt. Katinka
Profielfoto van petjoe
petjoe
heerlijk Ad !

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's