Glassnijder ?.

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro plus een Ø55mm close-up filter (10x). ******************************************************************************************************************************************

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (12)

Profielfoto van joanne
joanne
Wat een prachtige foto!!
Profielfoto van petjoe
petjoe
Wat een glazig verhaal hihi

Maar zeker een mooie foto


L.gr. Petjoe
Profielfoto van femmynl
femmynl
Prachtige Glassnijder, mooi vastgelegd
Profielfoto van babohj
babohj
Prachtig! Jammer van die discussie. Gr.Helga
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Henk ik denk dat we elkaar totaal verkeerd hebben begrepen... En zoals zo vaak wordt tekst op (digitaal) papier verkeerd geïnterpreteerd. Want geloof me ik ben juist altijd blij als ik de juiste naam krijg. En dat “dan maken we” er glassnijder van, wordt hier in de regio als een soort van grap gebruikt bij een fout herstellen en is helemaal niet hatelijk bedoelt.. Het enige maar dat heb ik al gezegd is je te bedanken wat ik normaal altijd wel doe… Dus zo zie je maar weer dat een misverstand zonder dat dit de bedoeling is kan ontstaan.. Dus zand erover….
Profielfoto van henk11
henk11
Nou nou Ad, maak je niet te druk, ik vond jouw reactie : \'Dan maken we er toch de glassnijder van... Beiden komen uit de familie van de glazenmakers (Aeshnidae)\' niet echt aardig klinken.
Paardenbijter stond erbij, die vliegen pas in juli, die zie je echt niet in mei. Verder geen gedoe hoor, ga vooral door met je mooie foto\'s!
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Nou nou... Grote woorden Henk... Ik zeik nooit iemand af en probeer altijd juist mensen te helpen. Iedereen kan zich vergissen ik dus ook en heb ik jou deze correctie kwalijk genomen dan? Ik weet het niet hoor maar als door mijn tekst onjuist bejegend voelt dan zou ik toch maar eens snel hulp gaan zoeken want dan is er toch echt iets goed mis met je hoor. Het enige wat ik vergeten was is je te bedanken voor de juiste naam. Maar dat komt door de drukte op het moment vandaar dat ik ook maar één foto had geplaatst en al een paar dagen niets. Maar door dat toontje van jou wat ik totaal onterecht vind zou ik het ook niet erg vinden als jij niet meer zou reageren hoor. Er zijn er altijd bij die t.z.t. ook wel zouden reageren. Dan kan jij je op VV richten want daar worden zeer regelmatig fouten gemaakt.. Laatst nog met dat bijen verhaal waar ze een zweefvlieg als foto geplaatst hadden. En de verkeerde foto gewoon laten staan ook al wisten ze inmiddels dat het niet goed was... Misschien een mooie taak voor je.. Want als jij mij beter had gevolgd hier maar ook op facebook dan zou je zo niet reageren.. Maar als jij mij corrigeert dan zal ik daar nooit kwaad om zijn hoor in tegendeel zelfs..
Profielfoto van henk11
henk11
Ad, als je een juiste naam niet zo belangrijk vindt dan is dat prima hoor. Je plaatst vele mooie foto\'s op deze site maar als soortbenaming je niet boeit hoor je mij niet meer.
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Dan maken we er toch de glassnijder van... Beiden komen uit de familie van de glazenmakers (Aeshnidae)
Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Mooie Libel! Ook al is het dan geen Paardenbijter maar een Glassnijder...!
Ik zie ze nog niet in mijn tuintje...
Je bent er weer even?
Gr.hennyP.
Profielfoto van henk11
henk11
Dit is een Glassnijder.
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Kijk hij is er weer, mooi hoor!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's