Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (3)

Profielfoto van babohj
babohj
Op deze foto had ik niet gereageerd zie ik en wil dat even goedmaken, Frieda. Hij is echt prachtig. Ook nog zo heerlijk zomers en steekt schril af tegen alle herfstplaatjes alhoewel dat ook mooi en inspirerend is. Elk jaargetijde heeft zo z\'n bekoring.

Vandaag heb ik besloten voorlopig te stoppen met foto\'s plaatsen tot er een reactie van de redactie komt op het door mij geplaatste commentaar vanwege de giga series foto\'s die nog steeds geplaatst worden. Ik weet van A. dat ze geen antwoord heeft gehad op haar klacht en ook over het verwijderen van haar beterschapswenskaart aan Martie ( het hondje gebruikt) en de kattenfoto van Tsarina die er nog steeds op staat wil ik opheldering.Ik vind dit meten met 2 maten. Het moet nu maar eens duidelijk worden dat wij het met dit beleid niet eens zijn en op z\'n minst serieus genomen willen worden.Je weet dat ik het heel erg jammer vind om geen foto\'s te delen want tot nu toe zag ik het als een verrijking en
leerzaam maar het is niet meer te behappen voor me.Zodra ik wat heb gehoord zal ik het je/ jullie laten weten. Hopelijk komt het op de website zodat iedereen het kan lezen.

Natuurlijk blijf ik alles zoveel mogelijk volgen en hoop op een snelle reactie van de redactie.

Bedankt voor al je reacties bij mijn laatst geplaatste foto\'s, daar heb je veel werk van gemaakt!. Lieve Frieda, we houden contact en nog een fijne zondag met veel fotomomenten. Lieve groeten van Helga.
Profielfoto van anaben
anaben
Een beauty van een opname!!

L.gr.
Profielfoto van Anthea
Anthea
Wat een \"beauty\" van een foto Frieda, superrrr!!!

Ik had heel wat gemist als ik was gestopt!!

Lieve groet van Anthea

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's