Koolwitje

Profielfoto van bastet
bastet

Deze doet de naam eer aan :-)

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (1)

Profielfoto van babohj
babohj
Hallo Erie,
Ff een bedankje voor je fijne reacties die je hebt geplaatst bij mijn foto\'s.Je hebt ws wel begrepen dat het stoppen met v.v is voortgevloeid uit ergernis en frustratie.
Ik houd niet van loze beloftes en na alle inspanningen mijnerzijds maar ook van vele anderen om deze site eens te veranderen, gebruiksvriendelijker te maken, de hoognodige communicatie tussen redactie en fotografen te verbeteren en de fotocode aan te passen, ben ik het plaatsen van mooie foto\'s die ik/ wij graag deel met andere natuurliefhebbers even zat.Er is hierover op Forum al heel veel geschreven maar ik denk voor jouw bijdragen maar mocht het je interesseren dan kan je over dat onderwerp \"het plaatsen/dumpen van foto\'s \" wel het e.e.a terugvinden. Een aantal berichten zijn door de webredactie indertijd (2013) verwijderd omdat er teveel kritiek loskwam en het tot gevolg had dat er héél veel fotografen afhaakten. Ook nu weer blijkt dat de redactie lak heeft aan de mening van fotografen want er is nog steeds geen verbetering of verandering. Ze misbruiken onze foto\'s en maken er goede sier mee op facebook,instagram( nieuw) en Pin it. Nog steeds foto\'s genoeg om te publiceren en steeds meer van beroepsfotografen die naar mijn mening helemaal niks te zoeken hebben op deze site. Eerder een anti-reclame voor ze. De site zit slecht in elkaar en is hoognodig aan een facelift toe maar het beschikbare geld hiervoor gaat opnieuw verloren ben ik bang.
Mocht je dit berichtje niet prettig vinden dan kan je door naar \"mijn foto\'s beheren\" en op \"verwijderen\" te klikken alles deleten.
Ik heb inmiddels 3 pagina\'s verwijderd.
Ik blijf je volgen, van je foto\'s genieten en zo mogelijk van reacties voorzien ;) Hgr. van Helga

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's