Op het randje.

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro plus een Ø55mm close-up filter (10x). ******************************************************************************************************************************************

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Ik heb het gewoon even erg druk, maar zo af en toe zal ik wel een paar foto\'s plaatsen hoor.. Alleen doe ik het op VV even rustig aan.
Gr. Ad.
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Hoi Ad, ik was ook al een paar keer gaan kijken op je naam om te zien of ik wat gemist had, ik zie nu deze mededeling van 7 mei.
Ik heb dus niets gemist, maar je bent te druk om te plaatsen.
Succes met vooral leuke dingen, ik blijf opletten wanneer er weer iets komt. Gezellige zondag, Jeanet
Profielfoto van Heleend
Heleend
Ad! Wat een verhaal zeg; ik miste je ook en ben bij je foto\'s gaan zoeken en lees dit...heb er geen woorden voor....ik snap het ook niet eigenlijk.
Laat je niet gek maken hoor !
Je hebt me zoveel prachtigs laten zien van het kleine gespuis en vooral de springstaartjes, zonder jou had ik ze nooit gezien!
Wordt vervolgd hoop ik.

Liefs, Heleen
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Ja het gaat goed hoor... Heb het alleen druk met het beantwoorden van vragen betreffende macrofotografie.. Zowel nationaal als internationaal... Vandaag ontplofte m\'n mailbox, ik ontving een paar honderd mailtjes na plaatsing van een aantal foto\'s van mij... Best wel leuk hoor en ook van de Sony site kreeg ik veel vragen, maar dit is te gek... Dus dat is een reden maar ook dat de huidige moderator van VV iets tegen mij heeft en geen foto\'s plaatst van mij speelt door de drukte nu ook mee... Maar ook al worden mijn foto\'s niet geplaatst (is niet de eerste keer hoor het gebeurde de afgelopen jaren wel vaker. Dat interesseert me niet hoor, de leuke reactie\'s van jullie vind ik net zo leuk... Want mijn foto\'s worden regelmatig wereldwijd in natuurbladen gezet, vorige week nog in Bangladesh en een paar weken geleden stond ik met een foto op de 6e plaats met 2,6 miljoen inzendingen, dus maakt het mij niet uit hoor als VV mijn foto\'s niet plaatst.. Dus als de grootste drukte weer over is dan zie je mijn foto\'s vanzelf weer verschijnen hoor..

Groetjes, Ad.
Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Hé Ad, alles oké met je? Ben niet gewend dat je niets plaatst en niet of nauwelijks reageert! Of heb je er even genoeg van,of ben je in de polder blijven steken, of,
of...??
Groet, hennyP.
Profielfoto van joanne
joanne
Prachtige scherpe foto,mooi Ad!!
Profielfoto van petjoe
petjoe
The edge ! Gaaf !
Profielfoto van leenkuiper
leenkuiper
Een hele mooie foto Ad

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's