Scherp !!!!

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Ook deze grappige springstaartjes van krap 0.5 mm kwam ik vandaag weer tegen in mijn tuin. Er zijn op dit moment veel verschillende soorten te vinden maar ook zijn de variaties qua kleur vaak heel mooi om te zien. Alleen zijn ze vaak moeilijk te fotograferen omdat ze vaak continue in beweging zijn en bij het minste geringste als vlooien wegspringen. Maar deze staat er mooi op !!! *********************************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco mx AF uniplus tube 25mm. plus een Ø55mm close-up filter (10x) en 4x digitale zoom.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (2)

Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Ja dat is een kwestie van smaak Heleen.. De een vind vogels mooi maar een ander weer bloemen en weer een ander paddenstoelen en dan heb je ook de insecten-mannen/vrouwen waar ik er ook een van ben. En die diversiteit maakt onze hobby nou juist zo leuk.. Sinds kort weet ik pas dat die idd best grappig uitziende springstaartjes bestaan.. Ik had er nog nooit van gehoord !!!

Gr. Ad.
Profielfoto van Heleend
Heleend
Ik heb niks met jouw beestjes, maar deze ben ik leuk gaan vinden. Het springstaartje; heb je toch maar mooi op de kaart gezet!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's