Slaapplaats.(3)

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Gisteren zag ik op een mistletoe heel veel grondwansen die nu de winter er aan begint te komen een schuilplaats om te overwinteren aan het zoeken zijn. Deze hele kleine wantsen kruipen dan bij elkaar om warm te blijven net zoals de lieveheersbeestjes dat doen. En deze geïsoleerde grondwants zat nog lekker te zonnen en kon ik mijn nieuwe AF Kenco tussenring testen. En ik ben over het resultaat zeer te spreken en dit is niet eens de grootste vergroting die ik er mee kan maken. Maar omdat ik los uit de hand fotografeer is dit al moeilijk genoeg. ****************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro Ø55 mm objectief met een Kenco mx AF uniplus tube 25mm.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Nou een winterslapie lijkt me eigenlijk ook wel lekker... hi hi hi hi.. En ja de tussenring werkt prima maar ik moet hem nog wel goed testen.

Gr. Ad.
Profielfoto van Elsken
Elsken
Maar Petjoe, wie zou er dan die mooie foto\'s maken? ;)
Prachtige foto, leuk dat je nieuwe investering zo goed bevalt!!
Profielfoto van petjoe
petjoe
wat ben je toch een kunstenaar Ad, geweldig mooi die slaapplaatsen, moesten wij mensen ook maar eens doen zo\'n winterslapie en dan rond april weer ontwaken :-)
Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Mooie serie Ad.
Profielfoto van Moreau
Moreau
Prachtige zeer gelukte foto!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's