Spanner of mot.....

Profielfoto van agnes1958
agnes1958

voor mij onbekend

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van kijken
kijken
Dag Agnes!Ik heb de nieuwe Insecten gids van Michael Chinery uitgegeven door Tirion natuur.In hoofdzaak insecten die in Belgie en Nederland voorkomen.Uit dit boek haal ik heel veel.320 pagina`s.Natuurlijk heb ik nog veel meer natuur boeken.Zelfs een oud exemplaar uit 1904 met prachtige illustraties in steen druk!!!!Gr. en een knuffel voor de hond! Rika.
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Hoi Rika, heel veel dank voor het reageren en opzoeken voor de naam vd vlinder. Wat goed van je, en je hebt er het juiste boekje voor. Wat voor soort boboek is het? speciaal voor de mini soorten? Moest zo eentje nog aanschaffen......
Ja niet te geloven wat je zoal ziet en tegenkomt tijdens je wandeling, maar ook wat er wel is maar je het net niet ziet op dat moment, dus je komt ogen te kort. En ja genieten hoor van zooooveeel moois, dit op allerlei gebied.

gr Agnes.
Profielfoto van kijken
kijken
Weer zo`n prachtig microlepidoptera!Zo klein en zo mooi!Het is je goed gelukt.Volgens mijn boek kan dit de Acleris emargana omdat deze vlinder in de voorste vleugel een inkeping heeft en daardoor in een soort plooi valt, laat zich op de grond vallen als een stukje blad bij verstoring.Maar zo heb je in iedergeval een naam om het op te zoeken...Heb weer genoten van je nieuwe foto`s.Wat is er weer veel te zien buiten!!!!.Geniet,geniet veel vreugde maar weer!gr.Rika.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's