Toegift IV

Profielfoto van foelyzip
foelyzip

mannetje koninginnepage op speerdistel in het wild, dus niet in de tuin! Maar in het Natura 2000 gebied van het Roerdal bij Roermond, een natuurlijke habitat van de soort en geen zwerver op een vlinderstruik!

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van geugjesmarianne
geugjesmarianne
WAT EEN PRACHT VAN EEN RECENTE ECHTE VERSE FOTO. Voor een toegift gebruik je iets, wat je al jaren in de vingers hebt!!! (of in je foto-opslag)
Profielfoto van janniezoethout
janniezoethout
lieve foelyzip, waarschijnlijk heb ik iets gemist, maar zag nu de commentaren. Wat ik al eens eerder heb geschreven is dat ik vroege vogels zo\'n mooie site vind omdat iedereen op zijn/haar eigen manier de natuur in beeld kan laten zien. Het is niet een fotosite waarin deskundigen al dan niet opbouwende kritiek kunnen uiten. Het mooie is juist dat iedereen er aan mee kan doen. Je bent niet verplicht om op iemands foto\'s te reageren. Voor degene die foto\'s plaatst is het wel opbouwend als iemand de moeite neemt om erop te reageren. Je hebt mooie dingen laten zien en of dat nou uit Brabant, Friesland, Veluwe e.d. komt, dat maakt niet uit. Ik zie wel eens foto\'s van o.a. vlinders, waarbij ik dan denk: ik wou dat ze hier waren. Dus blijf gewoon jezelf en laat ons mee genieten van je foto\'s en kennis. Liefs Jannie
Profielfoto van ladym15
ladym15
oh, wat een mooie foto. Ik zie hier vlinders, die ik nog nooit gezien heb. Prachtig echt genieten. Dat moet een heel mooi gebied zijn, waar je fotografeerd.
Profielfoto van tometje
tometje
prachtig.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's