Toegift VIII

Profielfoto van foelyzip
foelyzip

zijn koninklijke verschijning op een vlinderstruik,is wel adembenemend, want hij is duidelijk groter dan een Atlanta, dus een vorstelijke zwerver van koninklijke bloede!

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van Riekev.
Riekev.
Ik snap hier echt geen biet van, wat is hier aan de hand? Waarom ga je of wil je weg, ik heb niet altijd gereageerd op je foto\'s (leeftijd van mij) maar heel erg van genoten, gewoon met het bewonderen van jou stijl en kijk op de natuur! Je komt echt wel terug, je geeft zo\'n mooie toegift!
Dit zet je aan het denken, doe dit goed overlegd! Je gaat het dan pas missen.
Hgr.Rieke
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Prachtig!! en mag ik je erop attent maken dat Hennepen een foto voor je geplaatst heeft?
Profielfoto van geugjesmarianne
geugjesmarianne
NB ik ben jouw toegiftenserie doorgelopen..... dank voor de serie, alhoewel ik het toegiftenverhaal niet ken en ook niet kan snappen.
Profielfoto van geugjesmarianne
geugjesmarianne
Als violiste weet ik, wat het is tot een toegift gedwongen te worden. Dit moet je doen nadat je op de top van je kunnen een muzikale prestatie van bijna twee uur hebt gegeven.
Het is heerlijk om daar nog iets bovenop te mogen presteren (uit je eigen oude topstukken doos) ten behoeve van je enthousiast publiek.
Jouw toegiften zijn SCHITTEREND, maar waarom zijn het toegiften. Volgens mij zijn het recente topstukken die een applaus van je collega VV fotografen verdienen.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's