Uitgestrekt.

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro plus een Ø55mm close-up filter (4x)

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Is goed Henk...
En aldoende leert men.
Ik ben nu precies een jaar bezig met eigenlijk simpel en goedkoop materiaal.. De meeste objectieven zijn in de prijsklasse van 19 - 39 Euro.. Alleen mijn 300mm koste 180 Euro wat voor een APO lens natuurlijk ook spotgoedkoop is. Inmiddels heb ik 15 objectieven verzameld.. Plus 9,95 Euro voor een close-up filter die ook prima functioneert op de 300mm lens kan je goedkoop toch heel behoorlijke macro foto\'s maken. En met een zelfgemaakte diffuser gaat het flitsen ook steeds beter.. Want zonder flitsen is het niet mogelijk in het veenmoeras... Hooguit in de winter als het bladerendak weg is.. Maar ja dan zijn er geen insecten meer. Maar het is daar geweldig mooi en er komt bijna niemand.. Heeeeerlijk... Dus dan maar flitsen...
Profielfoto van henk11
henk11
Excuus Ad, ik snap dat mijn toon verkeerd overkomt. Nogmaals complimenten voor de wijze waarop je bezig bent met observeren en vastleggen met je camera, je wordt steeds beter.
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Ja maar je begint wel erg provocerend met \"tja, je wilt een mening, dan krijg je hem\" Voor mij is dat geen opbouwende kritiek als je zo begint. Maar goed ik maak me niet zo snel meer kwaad hoor.. Iedereen mag z\'n mening geven en als jij dat opbouwend vind prima... Alleen ben ik bang voor je dat andere mensen die dit lezen er ook zo over denken.. En wat de foto betreft daar is niets mis mee als je de omstandigheden zou kennen daar in het (donkere) veenmoeras.. Maar goed smaken verschillen idd. Maar nogmaals je begint erg provocerend in mijn ogen...
Profielfoto van henk11
henk11
De titel is: \' wat vind u van deze foto? Geef uw reactie\'
Dat doe ik.
Ik vind dat u prachtige foto\'s maakt maar deze vind ik om genoemde reden wat minder. Ik bedoel het opbouwend. Trek het vooral niet persoonlijk aan, en smaken verschillen.
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Bij nader inzien vind ik persoonlijk de foto prima...Niets mis mee.. Maar dat is mijn mening uiteraard.
Maar laat eens zien hoe het wel moet Henk..
Profielfoto van Moreau
Moreau
Mooie foto!
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Dat gaat niet Henk... Het is een donker veenmoeras en daar kun je niet zonder flits werken zelfs met hoge ISO niet.. Maar ik dacht je dit al eens verteld te hebben.
Profielfoto van henk11
henk11
tja, je wilt een mening, dan krijg je hem; het beest is scherp, maar de fits verlicht te veel libel en achtergrond. Probeer zonder flits.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's