Zes ogen.

Profielfoto van AdBakker
AdBakker

Ondanks dat het gesneeuwd en gevroren heeft zijn er nog steeds na goed zoeken insecten te vinden. Het lijkt erop dat je toch gewoon het hele jaar door insecten kunt vinden als je maar goed zoekt, eerder vond ik dit heel bijzonder maar lijkt toch niet zo bijzonder te zijn. Vooral de klimop wordt momenteel door kleine beestjes bezocht. De meeste zijn niet groter dan 1,5 mm dus dat vereist wel een stille hand met deze vergrotingen die hier voor nodig zijn om ze vast te leggen want elke beweging wordt dan uiteraard ook vergroot. Dus dat is best wel een inspannend werkje, maar wel leuk om te doen.
*********************************************************************************************************************************************** Camera Sony SLT Alpha 58 met een Minolta AF Zoom 28-80mm F4-5,6 Macro plus een Ø55mm close-up filter (10x).

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (4)

Profielfoto van kijken
kijken
Jaaaa. mooi ! Daarom moet je al het oude loof ook in de tuin laten liggen ...ten eerste dek je daarmee de planten af en er kan van alles in en onder overwinteren !!Niet opruimen voor de winter.Merels zijn ook gek op dat soort \"rommel \" die krabben dat soms helemaal overhoop....voor ieder wat wils .... toch !
Profielfoto van AdBakker
AdBakker
Ja maar hij knijpt zo nu en dan ook een oogje toe hoor.. hi hi hi...

Gr. Ad.
Profielfoto van petjoe
petjoe
dat wordt een dure grap, drie brillen ......

hihi hij is keigaaf Ad !
Profielfoto van Moreau
Moreau
Prachtige macro!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's