Dante's inferno?

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Krijg zoveel enthousiaste reacties op mijn Wolkenspektakel foto dat ik bij deze nog 1 uit die serie van gisteravond plaats. Hier lijkt het meer op Dante's Inferno dan Aurora Borealis zoals de vorige foto. Foto is genomen vanuit mijn raam op 6e etage in Loosduinen, richting strand van Kijkduin.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Bedankt voor jullie reacties, zag ergens een foto die hier een beetje op lijkt, ze hadden het over \'cirrus bewolking\' ....
Profielfoto van beerke
beerke
Bijzonder mooi, wat een wolken
Profielfoto van meeney
meeney
Ericalaan was het geloof ik, sorry maar ben nogal eens verhuisd. Zeeland vogels zullen wel aan me voorbij gaan, vrienden zijn niet zo camera ingesteld. Maar ga het zeker proberen.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Welke straat woonde jij in Kijkduin, de Heliotrooplaan of daar in de buurt? In ieder geval was het wel weer eens lekker na enkele weken om weer op het strand te zijn. Veel plezier in Zeeland, daar heb je ook veel vogels, niet eens nodig dat ze op afroep verschijnen!
Profielfoto van meeney
meeney
Intens mooi en dat ik dat vroeger nou elke keer zag vanuit mijn hoge flat in Kijkduin. En die sneeuw was niet zo leuk hoor evenmin als de laatse paar dagen regen en nogal koel weer!
Ga volgende week ff naar Zeeland en hoop op beter weer ! Gr. Gijs
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Helga. Ja, het is de afgelopen dagen nogal wisselend in Nederland, zon in westen en regen in noorden bijvoorbeeld. Volgende keer is het regen bij ons en zon in oosten of zuiden. Vond het ook jammer dat de paar dagen sneeuw en vorst begin dit jaar niet in westen was maar alleen in noorden ...
Profielfoto van babohj
babohj
Spectaculair, Erik en beide foto\'s prachtig. Hier niets van meegekregen. Was de hele middag/ avond betrokken.
Aan de kust schijnt het zonnig geweest te zijn, mazzel voor jou.
Gr. Helga

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's