Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Weerfoto\'s zijn ook niet eenvoudig. Bovendien houden ze het meest van \"avondrood\" ! Ik fiets altijd, door weer en wind! Alleen bij regen vertrek ik niet vanuit huis! Wel altijd regenbroek mee...:-) !
Meestal kom je wel iets leuks tegen! Kleine beestjes fotografeer ik ook vaak in eigen tuin!
Gr.hennyP.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Ja weerfoto\'s, heb jarenlang foto\'s opgestuurd naar TVWest (lokale tv Den Haag), werden regelmatig geplaatst maar ik had er genoeg van dat steeds dezelfde 2 dames een soort abonnement hadden op plaatsing. Bij RTL4 zijn er volgens mij een paar verslaafd aan opsturen van weerfoto\'s, vaak wel mooi maar bijna elke dag, hele jaar door actuele foto\'s ... Inderdaad, bij NPO zetten ze er geen naam bij.
Leuk dat je op pad ging met die mist voor foto\'s, toch een apart iets, extra dimensie aan foto\'s. Misschien dat je die mistfoto met opvliegende zilverreiger met een pseudoniem kunt plaatsen, haha!
Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Jij ook bedankt! Ha, nog even te snel om terug te komen! Maar kijken hoe ik het ga missen. Reageer nog wel hier en daar op! Blijf ook wel bepaalde personen volgen!
Stuur ook af en toe een Weerfoto in naar NPO1. Wordt ook af en toe geplaatst! Vandaag ook maar een \"mistfoto\" ingestuurd met een opvliegende Grote zilverreiger! Ook daar krijgen ze massa\'s foto\'s. Ze vermelden trouwens niet eens je naam...Zelf heb ik vanavond ook geen tijd om te kijken !
gr. hennyP.

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Bedankt voor je reactie, goed om dit te delen en erover na te denken. Ik heb niet zelden een onprettig gevoel na het plaatsen van bijzondere of mooie foto\'s als er hele reeksen van foto\'s direct erna worden geplaatst. Inderdaad, de mist ingaan, ik voel me dan een beetje overgeslagen of niet helemaal serieus genomen. Soms komt het voor dat ik ineens Ereplek of Favo ben met zo\'n \'overgeslagen\' foto en dan komen er ineens ladingen van leuke reacties, dan is er wel die focus op je \'mooie werk\'. Zou leuk zijn als je terugkomt, net als geval met Helga, met nieuwe energie en een nieuwe houding tegenover dit soort frustraties, veel plezier.
Profielfoto van bruinekikker
bruinekikker
Erik, wat jij doet en voelt heb ik eigenlijk precies zo...! Nu ik ben gestopt mis ik dat contact ook wel. Ik had toch ook wel met een aantal mensen leuk contact! Het was (is)bij meer die massa\'s inzendingen en wat daar soms bij staat! Ik vind het ook altijd leuk om een kleine serie te plaatsen van een bepaald onderwerp! Het is misschien het ook gevoel dat je totaal de mist in gaat met je eigen foto\'s door die hoeveelheid van inzendingen...Wie weet kom ik terug...
Hartelijke groet en bedankt,
hennyP. (Ik noem mij hennyP. P.van Pen)Omdat eerder Hennepen ook op de site aanwezig was, zij noemde mij haar \"twinsje\". Ik denk dat je haar ook wel kent! Ze had altijd heel speciale foto\'s

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's