Een Roos is mooi , maar eigenlijk de zaaddoos, ook best wel, ik moet altijd denken , aan de Rozenbotteljam, welke mijn kinderen op advies van het consultatiebureau op hun boterham moesten eten.
Re. rozenbotteljam. Eerst goed wassen, haal de evt. kroontjes er af, halveer ze en dan in de pan na \'t koken in zo\'n roerzeef met de fijnste zeef die er is zodat alles wat je niet in de jam wilt hebben achterblijft (rot baan om de zeef schoon te maken !)
Oh ja, ik gebruik geen suiker maar agavesiroop.
Je kunt ettelijke recepten vinden op internet.
En niet alle bottels plukken, de vogels houden er ook van, ik maak er soms wel slingers van.
Groetjes, Erie
Reacties (6)
Oh ja, ik gebruik geen suiker maar agavesiroop.
Je kunt ettelijke recepten vinden op internet.
En niet alle bottels plukken, de vogels houden er ook van, ik maak er soms wel slingers van.
Groetjes, Erie
Deze heeft nog kleine stekeltjes!
Gr.hennyP.