Bedankt!

Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia

Wat een geweldige reacties heb ik mogen ontvangen op mijn ziekbedje! Prachtig, ontroerend en bemoedigend. Wat een prachtige VV-vrienden heb ik. De spiertjes doen het nog niet naar de zin.. is waarschijnlijk spierreuma..sinds een weekje doe ik af en toe aan auto-safari langs interessante P-plekjes. Ik rijd gelukkig wel weer zelf...en ik heb een paar afspraken met mijn zus staan die ook moeilijk voortbeweegt, om hoe dan ook, elke werkdag als het even kan even een uurtje natuur te doen.. beiden met de camera in de aanslag op schoot...Ik loop natuurlijk vreselijk achter met mijn reacties.. dat blijft even zo. Ik ben ook met een re-integratietraject bezig.. als ik thuis ben is het een beetje "over".... Ik ben jullie heel erg erkentelijk voor jullie geduld, medeleven en interesse!

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (14)

Profielfoto van tinyvdmeer
tinyvdmeer
Ha Ria, ik lees dit nu voor het eerst... mis ook nogal wat op VV omdat ik vaak druk ben met andere dingen, maar ik wens je heel veel beterschap en hoop weer regelmatig een bijdrage van je te zien!
groetjes, Tiny
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Ha lieve Ria, heel fijn om je weer bij ons te hebben, je foto\'s en teksten, Heerlijk!!!
Hoop wel dat je het rustig aan doet, we zijn met 1 foto al heel erg blij!
Zorg eerst maar goed voor jezelf en hoop dat je elke dag weer wat sterker wordt, en beter voelt.Wens je hierbij heel veel sterkte en kracht toe,
geniet van het buiten zijn!!!

een warme omhelzing en li gr van mij
Profielfoto van tometje
tometje
fijn dat wat beter gaat het kost veel tijd maar het valt altijd niet mee.
maar het is wel mooi opnamen.
Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes
Fijn dat je er weer bent Ria. Ik ben zelf weinig op VV wegens andere drukte, maar miste je wel.
Gelukkig kun je weer autorijden en prachtige foto\'s zoals deze maken. Mijn zusje heeft sinds een half jaar reuma en is nog aan het dokteren met medicijnen en rijdt nog steeds niet.
Dus ik weet van dichtbij hoe het is.
Heel veel succes met je reïntegratietraject en sterkte.
Dikke knuffel voor jou.
Profielfoto van kanjer
kanjer
Oh gelukkig....daar ben je weer!!!
Wat moet ik nog toevoegen na al deze mooie teksten......
Ik hoop dat je iedere dag weer wat sterker wordt!
Ik wens je hierbij heel veel Kracht en Sterkte toe en neem a.u.b de tijd ervoor die je nodig hebt om te herstellen.

Ontdek waar je blij van wordt en energie van krijgt.
Dit kan een grote bijdrage aan het herstel geven, maar daar ben je volgens mij al volop mee bezig!

Volhouden he, maar niet overdrijven, ik vind je een echte kanjer!!!

Lieve Ria, nogmaals Heel Veel Sterkte en dikke knuffels.

Frieda
Profielfoto van leanora
leanora
Fijn dat je weer bij \'ons\' bent Ria! Hopelijk mag het de goeie kant met je opgaan! Las over jouw hond/tuin combi, ik kan daar over mee praten, heb zelf ook zo,n \'bengel\' van 1 jaar die soms hele stukken v d tuin in een maanlandschap verandert! Komt later wel weer goed!!
Geniet van je honden en de mensen om je heen en succes met fotograferen!
Doe kalm aan en sterkte!
Warme groet,
Tineke
Profielfoto van babohj
babohj
Dag Ria,
Wat fijn om te lezen dat je weer aan de beterende hand bent en geloof me, een scheutje natuur elke dag doet wonderen. Je energie moet het wel toelaten maar voor mezelf heb ik ervaren dat dit het beste medicijn is. De foto\'s die je hebt geplaatst laten zien dat je je interesse in al wat groeit en bloeit nog niet hebt verloren en bedankt dat je ze weer met ons VV-ers wilt delen. Lgr. van Helga
Profielfoto van LuLaLi
LuLaLi
Geweldig dat je er weer bent.Doe het rustig aan, zorg goed voor je zelf en geniet van de mooie dingen om je heen. Veel beterschap.
Mooie foto\'s heb je er weer op gezet.
Gr. Diny
Profielfoto van joanne
joanne
Wat fijn dat je er weer bent en nu maar hopen dat alles goed komt!Je hebt gelukkig een fijne hobby en dat geeft ook weer energie,net als deze foto ook weer geweldig is en wij daar ook weer van mee genieten.Veel sterkte en liefs.
gr joanne
Profielfoto van daksaya
daksaya
Hallo Ria, leuk weer wat van je te horen en zien. Ik leef met je mee. Mobiliteit is zo belangrijk, dat ondervind ik ook o.a bij het fotograferen. Ik heb momenteel twee beenortheses, waardoor het lopen stukken beter gaat. Ik heb een chronische aandoening (CIDP) waardoor ik erg belemmerd wordt in mijn bewegingen. Ik probeer elke dag erop uit te gaan met mijn camera, om mijn spieren soepel te houden, maar helaas als het kouder begint te worden zoals nu, dan zijn mijn spieren extra gevoelig. Mijn handen verkleumen heel snel en dan kan ik mijn camera amper bedienen.
Ik kan geen auto rijden en moet alles met de fiets doen.
Gelukkig heb ik nog mijn tuin en kan ik daar de vogeltjes fotograferen. Ik wens je veel beterschap en sterkte toe.
Gr. Paul

ps De eend vind ik een mooi herfstplaatje
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
p.s. prachtige foto!
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Hiep hoi! je bent er weer!
De natuur zal je helpen, vergeet ook niet dat er dicht bij huis heel veel te ontdekken valt!!! je hebt toch een tuin? onvoorstelbaar wat er op elke vierkante meter allemaal gaande is!
Ik ben echt blij dat je er weer bent Ria! Neem de tijd, anders neemt de tijd jou...\'gewoon\' focussen op je herstel en alles wat belangrijk voor je geluk is en volop genieten van alle moois en goeds op je pad, dat geeft je energie.
Een heel goed weekend, van harte beterschap en een hele dikke knuffel.
Profielfoto van Anthea
Anthea
Fijn je naam weer op de site te zien, dat is meestal een goed teken. Ik hoop dat de opbouwfase van je spieren voorspoedig mag verlopen. Geniet met volle teugen van wat je WEL kan samen met je partner. Doe het rustig aan, ook met het fotograferen. Ik wens je beterschap toe en een heel fijn weekend en pas goed op jezelf!! Lg van Anthea.
Profielfoto van Martie
Martie
Och, zit ik mijn reacties te spuien bij de herfstmeeuw, had ik beter eerst hier even kunnen kijken dan wist ik van de hoed en de rand.
Veel sterkte Ria, heel fijn en leuk dat er weer bent.
gr. Mart

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's