Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (9)

Profielfoto van ccboudewijns
ccboudewijns
liefdesverdriet, bloedend hart??
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
versie..natuurlijk
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Ha die Martie, eet smakelijk.. Dankzij de enorme Isowaarden die onze camera heeft, is het wat makkelijker beslissen om met je diafragma voor de iets goedkopere verzie te kiezen, zodat je bijvoorbeeld op 800 of 1600 of hoger gaat zitten met een diagrafma van bijvoorbeeld 5.0 als het te donker is voor de standaard 400. De ruis valt reuze mee vind ik...Het zijn keuzes..jij maakt, door met de schemer al te fotograferen \'s morgens met je macro\'s, vaker gebruik van een lage diafragmawaarde in proncipe...Hoi!
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Leuk die 300mm Canon, die heb ik ook. Meestal loop ik met m\'n 400mm, een Tokina.. ik hoop ooit nog eens een 500mm of 800mm te scoren (van Sigma misschien) lijkt me helemaal geweldig! Sinds vandaag heb ik een nieuwe 650D. Ik was niet helemaal tevreden over mijn 500D - pixels weg en de kwaliteit na een aantal jaren ook veel minder. Dan deed mij vorige Canon 300/D het nog beter (waar Jara2002 mee fotografeerd.. met een 200mm Canon lens)) Die laadt echter alleen nog maar op een hele oude laptop uit..en de kaart is veel te snel vol en hij vreet batterijen). Welk toestel heb jij?
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Hoe langer de lens, hoe meer iedere beweging, ieder wind-zuchtje e.d. ..onscherpte oplevert.
Ik loop altijd met zo\'n lange lens, ik maak dus altijd meerdere foto\'s voor de zekerheid en ik maak de foto\'s op de uitademing... (i.p.v. adem inhouden) dat scheelt weer een beetje..Misschien een nutteloze tip voor je.., zie maar. Je hebt een leuke vogel-serie neergezet! dat smaakt naar meer,,,
Profielfoto van kanjer
kanjer
Heb je deze met je nieuwe lens gemaakt?
Zijn mooi gelukt, Mart!
Effe wennen he.....
Ik wens je er Heel Veel plezier met de lens en ik hoop dat je heel veel mooie foto\'s mag maken en dat wij er lekker van mee mogen genieten!!

Hg
Frieda
Profielfoto van daksaya
daksaya
De foto \'troosteloos\' die je met tele hebt gemaakt vind ik goed gelukt. Het lijkt wel een macro. Op die manier krijg je mooie dof achtergrondjes toch of niet?
Profielfoto van daksaya
daksaya
Geef niet hoor Mart al die tekst die je stuurt. We kunnen op deze site onze lol op en lachen. We inspireren elkaar, geven anderen een schouderklopje en ook onszelf en hebben op die manier lekker contact met elkaar. Prima toch? Met zo\'n telelens kun je nu wel alles lekker naar je toe halen, dat moet ook wel een kick geven. gr.Paul
Profielfoto van digi-irma
digi-irma
Mooie foto van de nijlgamnzen.
Gr Irma

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's