Solleveld 1

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Vanmorgen ben ik met een gids van de Vogelbescherming op stap geweest in Solleveld, een mooi en gevarieerd beschermd natuurgebied tussen Den Haag Zuid en Monster. Normaal heb je er een speciale pas voor nodig (wachttijd 1 jaar)maar nu mocht ik bij uitzondering mee zonder pas. Het gebied staat bekend om de fraaie vogelpopulatie, van winterkoninkjes, ijsvogels en roodborsttappuiten tot havikken en allerlei vinken en mezen. Vandaag veel gezien maar het was wat druilerig en nogal bewolkt dus geen perfect fotografie weer. Desondanks wat leuke plaatjes kunnen schieten, hierbij een serie van vijf.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (6)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Jeanet, de karakteristieke contouren van de aalscholver lenen zich hier prima voor.
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Mooie foto zo met tegenlicht
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Dank je Els, het is niet op het nivo van Ruud Sharp, Kasteelheertje of WillemDeWolf maar gewoon een leuke impressie van een mooi vogelrijk gebied. Heb er genoten, hoop ooit de special Solleveld pas met een wachttijd van meer dan een jaar te krijgen ...
Profielfoto van Elsken
Elsken
Mooie serie!
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Haha, leuke woordspeling! Het was inderdaad de moeite waard, ben een beetje aangestoken door \'vogel virus\' op VV, wilde zelf eens op vogel safari. Heb ook 2x een havik, een paar winterkoninkjes en een ijsvogel gezien maar te kort om er een foto van te maken. Snap nu waarom liefhebbers uren in observatiehutten gaan zitten, dan heb je veel meer kans.
Profielfoto van femmynl
femmynl
Je bent een geluks \"vogel\" dat je mee mocht naar Solleveld!
Leuke serie heb je geschoten!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's