Spiegeltje ...

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Deze zwaan lijkt zichzelf te bewonderen als een Narcissus, hij was echter gewoon water aan het drinken, dunne laagje ijs geeft extra dimensie aan deze foto in Haagse natuurgebied De Uithof.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (10)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Hartelijk dank voor je uitgebreide en vooral duidelijke antwoord Christa. Als B-Verpleegkundige heb ik tijdens stages te maken gehad met situaties waarin je lieve grootmoeder is beland, vandaar dat ik al dacht aan de gevolgen van een CVA (algemeen bekend als een hersenbloeding). Het is altijd maar afwachten in hoeverre iemand herstelt maar als ik lees dat Gijs door jou een tough cookie wordt genoemd is dat een goed teken! We blijven allemaal meeleven hier en fijn voor al dat begrip uit Down Under ...
Profielfoto van meeney
meeney
Beste mijnheer Neuteboom,

N.a.v. uw vraag kan ik u vertellen dat de verlamming (links) van mijn grootmoeder idd het gevolg is van een CVA, gelukkig is er goede hoop op grotendeels herstel omdat er heel snel werd ingegrepen, ze lag nl. nog in het ziekenhuis toen het gebeurde.
De juiste oorzaak zullen we nooit weten, ze had net 2 zware hartoperaties achter de rug, een foutje, verzwakking ?? We kunnen blijven gissen maar hebben ons erbij neergelegd en focussen nu echt alleen maar op zo goed mogelijk herstel.
Het is een lang traject maar ze heeft met mijn hulp zelfs al een keer de camera in handen gehad - zie deze site \"Voor Femmy\" (gisteren geplaatst).
We hopen dat ze spoedig naar huis mag, er zijn al wat aanpassingen gemaakt en ik ben bezig met een \"vangnet\" want ik moet haar binnenkort weer alleen laten.
Het liefst zou ik haar meenemen naar Australie maar dat wil ze beslist niet want ik moet na al die maanden hier toch echt weer aan het werk en weer terug naar mijn kinderen en lieve, zeer begripvolle, echtgenoot die ik allemaal erg mis.
\"Gijs\" gaat intussen dapper door met haar revalidatie, mijn lieve grootmoeder is een tough cookie zoals mijn kinderen zeggen dus er is goede hoop voor de toekomst !

Zo, ik heb uw vraag uitvoerig beantwoord - dank voor uw belangstelling.

Met vriendelijke groet,
Christa
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Bedankt dames, ondanks de kou was het genieten van deze vogels en de wintersfeer.
Profielfoto van femmynl
femmynl
Mooi spiegelplaatje van de zwaan op dun ijs.
De foto\'s van de meerkoetjes zijn ook prachtig.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Bedankt voor jullie reacties, ijs wat al aan het smelten en werd steeds dunner.
@Gijs: nogmaals sterkte met het herstel, ben toch wel benieuwd hoe erg de verlamming is (door CVA?) en in hoeverre er herstel mogelijk is?
Profielfoto van meeney
meeney
Dag mijnheer Neuteboom,

Dit is een bericht namens Gijs:

\"Prachtige foto - wat een ijdeltuit en die marathon leuke titel, mooie foto\"
Het ongelukje kreeg een zielig \"Ach.... zo heeft hij geen evenwicht en daar weet ik nu alles van door die stomme verlamming.\"

Vr.gr. Gijs en Christa

Profielfoto van lammie-ja
lammie-ja
Hopelijk houdt de ijslaag deze zwaan prachtige foto.
Profielfoto van rian1961
rian1961
Heeel mooie opname!!
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Prachtig, het moet al aardig ijs zijn geweest, want een zwaan is toch wel aardig zwaar.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's