Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van I.deGraaff
I.deGraaff
Jeetje wat een pracht verhaal en avontuur.
Profielfoto van Nella#
Nella#
Wat een fantastisch verhaal, Dick! Ik vind dat je heel veel meemaakt daar waar jij altijd bent. Geweldig lijkt me dit. Meneer ziet er ook niet helemaal fris uit, maar misschien heeft ook hij wel liggen rollebollen :-) Wat een genot om naar te kijken dit alles, super!
Profielfoto van dick-dordrecht
dick-dordrecht
schiet mij iets te binnen nella.op het weiland was het erg druk...3/4 velduilen,blauwe kiekendieven(man en vrouw)buizerds(heb zelfs een foto die helaas niet echt mooi is maar waarop 3 buizerd in het weiland te zien zijn) en enkele torenvalkjes
op een gegeven moment zagen we een valkje aan komen vliegen met een muis in de poten en hij vloog naar het hek.toen in eens kwam er een uil aan vliegen recht op het valkje af en probeerde de muis van hem af te pakken!!!!
als een gek rende ik er heen want dat moest natuurlijk op de foto en op ongeveer een meter of 10 hoorde afstand ik een hoop gepiep maar wist niet of het van de uil af kwam of het valkje
toen ik nog iets dichterbij was zag ik ze beiden over het gras rollen en vlug richte ik de camera er op maar helaas....de uil ging er vandoor met de muis van de valk en de valk keek mij even aan en ging er ook vandoor
nu zou het mischien kunnen dat dit het betreffende valkje is wat met de velduil ruzie had en dat daarom hij er zo uit ziet??
dick
ps..toen ik dit later aan een vrouw vertelde zij ze dat een dag terug het net andersom was en een torenvalkje er met de buit van een velduil vandoor ging !!
Profielfoto van Nella#
Nella#
Maar ik vind het wel super gave foto\'s, hoor Dick.
Profielfoto van Nella#
Nella#
Ja, maar het ziet er zo verfomfaaid uit. Of is dat wellicht vocht, zit ik me net te bedenken? Misschien net op jacht geweest en in het natte gras gedoken.
Profielfoto van dick-dordrecht
dick-dordrecht
denkt het niet nella want zo te zien zitten ze nog prima in hun verenkleed
Profielfoto van Nella#
Nella#
Mooie opnames, Dick. Zijn ze in de rui?

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's