Veilig

Profielfoto van tinyvdmeer
tinyvdmeer

Mijn vorige foto van dit nest is door Vroege Vogels van de site gehaald. Daarom wil ik graag laten zien hoe veilig ver (minstens 10 meter) het nest van de kant ligt en dat ik met een toestel met 24x optische zoom in staat ben om het beeld veel dichterbij te halen. Waarom een meerkoet tussen dotters, die een meter van de openbare weg broedt wel laten staan en deze niet? Ik kan er met m'n pet niet bij...

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (3)

Profielfoto van tinyvdmeer
tinyvdmeer
Beste Vroege Vogels, ik heb er begrip voor dat jullie moeilijk kunnen beoordelen hoe ver een fotograaf van een nest af staat en of er sprake is van verstoring. Ik zal er (nog meer) rekening mee houden om dergelijke foto\'s niet meer in te sturen.
Profielfoto van vroegevogels
vroegevogels
Beste tinyvdmeer. Wij hebben in de gedragscode bepaald dat nesten niet op de site mogen worden gezet. Niet dat we uw foto verstorend vinden, maar vooral om één lijn te trekken voor iedereen en te voorkomen dat er wel verstorende nestfoto's worden gemaakt. Hopelijk heeft u daar begrip voor. Het klopt dat sommige nestfoto's door ons gemist worden helaas, maar die kunt u ook melden als ongepast. We kijken uit naar al uw overige natuurfoto's.
Profielfoto van Riekev.
Riekev.
Bij zoiets kan ook mijn pet niet bij!!!!!

Reigers buiten spel zetten kan de redactie daar bij gaan zitten..... dat zijn ROVERS van de meerkoet en jonge eendjes!

Deze week een prachtig klein eendje met 10 jongen..... prachtig, in de avond nog 8 een dag later nog maar 4 !!!!!!!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's