AWD Fraai...

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Vandaag de Amsterdamse Waterleiding Duinen bezocht, veel mooie gezien, zowel flora als fauna, hier een serie van vijf als impressie. Op deze foto staan drie mannelijke damherten, de donkere was duidelijk de baas, filmpje waarin hij dat laat zien het bik vandaag naar VV gezonden.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Ja Helga, zag eerste keer in AWD binnen kwartier meer herten dan na 2 uur op De Veluwe met de boswachter! Triest verhaal van die voedselschaarste en ecobrug (ga zo je foto\'s bekijken), doet me denken aan de Oostvaarderplassen, daar gaan ook veel dieren dood bij voedselschaarste maar daar is het proces toch natuurlijker, nietwaar?
Profielfoto van babohj
babohj
Erik, er lopen zoveel damherten dat je ze bijna niet kan missen en straks verraadt hun geluid waar je de grote mannen kunt vinden. Helaas is er straks weer voedselschaarste te verwachten en zie je ze sterk vermagerd en uitgeput liggen. Ze mogen niet over de nieuwe ecobrug naar de Kennemerduinen dus ben ik bang dat er straks weer nare taferelen te zien zijn ( zie mijn foto\'s van vorig jaar).Om te genieten moet je dus niet al te lang wachten om ze weer te bezoeken. Gr. Helga
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Els, daar moet je zeker heen, zoveel moois voor fotografen, zowel flora als fauna!
Johan, geniet elke keer van je commentaren, toevallig had passerende wandelaar het over de aanstaande bronst in de AWD, liet me op kaart zien waar, moet ik heen volgende maand!
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
leuke plaat vanuit een apart standpunt, ook deze heren hebben behoorlijke graspensen. Edelhert en damhert vreten zich nu helemaal vol om energie op te doen voor de komende bronst. Soms zijn ze echt tonnetje rond.
Profielfoto van Elsken
Elsken
Heel mooie serie! Het lijkt me echt genieten daar! Gr Els

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's