Dikke huid

Profielfoto van Martie
Martie

Volgens dierenartsen hebben runderen en paarden geen last van de klissen omdat zij een dikke huid hebben.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van milanb
milanb
mooi
Profielfoto van daksaya
daksaya
Nog even over die mezen. Kool-en pimpelmezen genoeg in mijn tuin. Ook merels gaaien en duiven genoeg, maar bij mij weer geen enkele mus! Vreemd, want in andere tuinen zie ik ze wel. gr.Paul
Profielfoto van daksaya
daksaya
Het lijkt mij toch geen pretje die dingen in je haar. Ik moet er niet aan denken dat ik ze in mijn haar heb zitten! Toch mooi dat je dit hebt kunnen vastleggen. Ik ben het ook met Hennepen\'s verhaal eens.

Leuk om te horen dat je een nieuwe camera gaat aanschaffen Mart. Ja, ik ben soms jaloers op die mooie vogelplaatjes met zachte achtergrond met telelens genomen. Ik maak ze met mijn compactcamera die redelijk kan inzoomen, maar het is geen telelens. Ze zijn voor mij acceptabel, maar ik zou ook weleens wat anders willen. Maar ja, crisistijd en bezuinigen hè en die zware camera\'s blijven voor mij toch een obstakel. Trouwens hoe ben jij tot deze keuze gekomen van deze camera? Ik zie je foto\'s met je nieuwe camera met veel aandacht tegemoet. gr.Paul
Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Hele mooie, maar vooral belangrijke opname!
De vraag is of dit ook voorkomt in de oorspronkelijke leefomgeving van deze paarden en of ze hier dus wel thuis horen.
Ze zijn tenslotte wel uitgezet in een andere biotoop en er kleven altijd consequenties aan menselijk ingrijpen in natuurlijke leefomstandigheden. Men zou eindelijk eens moeten inzien dat natuur niet zondermeer maakbaar is en dat elke ingreep gevolgen heeft.
Hoe mooi bedacht ook en hoe leuk ook dat er nog (of beter gezegd weer) \'wilde\' paarden te zien zijn in Nederland, het blijft een biologisch en economisch project.
Profielfoto van tometje
tometje
het zijn mooi paarden vooral de staart en manen zijn mooi gekruld hep jij de krulspeld in gedaan?
mooi opnamen.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's