jonge haas

Profielfoto van Katinkal
Katinkal

Vrijdagavond 31 mei, na en paar uur vruchteloos zoeken van mijn eerder gescoute dierenmodellen en wachten tot de beloofde lichte bewolking zou komen en hopend dat de koude wind, waar ik niet op gekleed was zou afnemen, werd ik toch nog beloond op een eerder bezochte plek: Achtergeest in Alkmaar, waar grauwe ganzen hun jongen groot brengen.
Er blijkt ook een familie haas te wonen. Een groot volwassen dier (vast de moeder denk ik zo maar) en zeker twee jonge hazen heb ik er gezien die avond. Op de foto: één van de jonge hazen. Erg schuw was deze niet. Ik zat zonder tent op een krukje, met mijn onderlijf achter een struik, koffie te drinken. Deze jonge haas kwam mij van bijzonder dicht bij bekijken, bleef een beetje rondhangen en ging toen naar een groter veld de andere hazen opzoeken.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (2)

Profielfoto van Madeliefenleed
Madeliefenleed
Bedankt voor het compliment! Ik was zelf erg verrast door de hazen. Tijdens het fietsen was ik even gestopt om water te drinken en te kijken of er nog wat te kieken was en toen zag ik de aankomen. Meteen schieten en thuisgekomen bleken de foto\'s heel mooi geworden. Dat viel me mee want het was toch op een flinke afstand.
Maar u houdt dus ook van hazen, ze zijn ook prachtig en bij deze haas is duidelijk het geduld beloont.
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Wat een pracht van een foto.. gelukkig werd je geduld beloond.. mogelijk moet je maar niet vertellen waar je de ganzen hebt gezien volgende keer.. het vergassen is begonnen...

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's