ook dit kom je tegen in de de natuur !

Profielfoto van JanMdeJong
JanMdeJong

Deze uitgeputte Reegeit, trof ik aan langs een druk wandelpad, ze bleek ernstig verzwakt te zijn o.a. door de vele teken op haar lijf, ook laat haar vacht zien dat ze al een achterstand heeft, normaal was er al de zomervacht (oranje) deze jaarling naar haar "laatste rustplaats" gebracht waar ze rustig kon sterven (zonder door honden of mensen lastig gevallen te worden

opvallend dat sommige lezers gelijk hun mening klaar hebben zonder de achtergrond te kennen, vragen geeft vaak meer duidelijkheid

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van risseeuw
risseeuw
verhaal 3 dus, als u gelijk had verteld dat de ree was afgemaakt had u ook ander commentaar gehad. mijn eerste reactie was op verhaal 1 over een smalree verzwakt door teken en na verwijdering van de parasieten naar een opvang gebracht. Vind zelf dat je daar erg voorzichtig mee moet zijn. Na mijn reactie werd het opeens het verhaal van de ree die een \"tukkie deed\" en dan nu uiteindelijk het afmaak verhaal. Ik had zelf ook wel gezien dat het beestje niet door zijn verharing was gekomen en een zieke indruk gaf. Of dat door teken is veroorzaakt is nog maar zeer de vraag in dit verhaal en krijg van u daar ook geen eenduidig antwoord op. Verder heb ik in mijn reactie ook geen persoonlijke beledigingen naar u geuit en daarom vind ik de reactie van uw kant op mijn foto \"selfiƫ\" echt beneden peil.

Met hartelijke hertengroet,

Ronald Risseeuw.
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
Je kan het blijven zeggen maar het lijkt soms wel of de foto boven het beestje gaat. het toont meer inzicht en know how om een foto soms niet te plaatsen. Gelukkig schenkt Vroege Vogels hier wel aandacht aan in de uitzending van 29 mei as.

P.s Goede kans dat deze foto alsnog verwijderd wordt net als een aantal hiervoor.
Profielfoto van meeney
meeney
Schrik iedere keer weer als ik zo\'n foto als deze zie - hoe lief en leuk dan ook - Verstoring kan zulke nadelige gevolgen hebben !
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
Verhaal 2?
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
Zou hem even kantelen, zeer de vraag of het door teken komt dat ze uitgeput of ziek is. Niet zo handig om deze foto nu te plaatsen. U weet misschien het verschil tussen kalf of jaarling, reekalf of hertenkalf. Vele andere mensen niet en juist nu er veel ree en hertenkalveren worden gezet geeft deze foto weer aanleiding voor onwetende mensen om weer te gaan sjouwen met hert dan wel reekalf met alle fatale gevolgen van dien.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's