Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van jannave
jannave
@Helga, klopt, aan de Zandvoortselaan, vlakbij de ingang. Op de foto die is verwijderd is deze ingang ook te zien en ook mensen - reden vermoed ik dat ie verwijderd werd. Het staat in \'t reglement (fotocode) geschreven dat foto\'s zonder bericht verwijderd kunnen worden. Dus accepteer ik dat.
(\'tis de 3de al van mij)
Het was erg om te zien: de herten duwden hun kop zowat in de plastic tassen waar het brood in zat. Ik wist niet wat ik zag ..
De discussie tussen voor- en tegenstanders gaat door. Maar ongeacht wat \'het beste\' ook zou kunnen zijn: mensen kunnen dieren niet zien lijden. Dat vind ik erg meetellen in de beleidsnamen.
Dank je voor het kijken! en ik veranderde de naamgeving al van ree naar damhert.

Profielfoto van babohj
babohj
@ Janna.
Je vroeg me naar je foto\'s v.d ree├źn te kijken en vlg.mij zij dit dus de jonge Damherten die zo bijdehand zijn om voedsel te gaan zoeken bij de ingangen ( Zandvoortselaan?) Die overleven dus i.t.t de ouderen m.n bokken. Toen ik daar was heb ik echter ook volwassen bokken met giga-geweien aangetroffen dus die hebben van het bijvoeren geprofiteerd. Ik hoorde zojuist weer op de radio over alle dode dieren en dat het publiek die tegenkomt tijdens het wandelen. Waarom jouw foto\'s zijn verwijderd zou je eens aan de redactie moeten vragen maar ik denk dat het om het bijvoeren ging. Ben het oneens met foto\'s verwijderen zonder bericht hunnerzijds maar er zijn bep.regels die ze hanteren, o.a voor foto\'s van huisdieren. Verder is het een schitterend wandelgebied in elk seizoen en ik kom er vaak en graag behalve nu. Hgr. Helga
Profielfoto van joanne
joanne
Wat mooi ogen om verliefd op te worden.
Prachtige foto!
gr joanne
Profielfoto van kanjer
kanjer
Heel mooi!!
HG
Frieda
Profielfoto van mo&ulbe
mo&ulbe
Heel fraai!
gr.Mo
Profielfoto van tometje
tometje
prachtig foto.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's