Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (6)

Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Ha..Zo lang is die Noordermaatweg ook niet.. als we afspreken dan vind ik jullie..! Lastig is dat ik nauwelijks kan lopen.. Het gebied tegenover Kitty Beentjes wordt daarmee moeilijker.. ik moet echt \"naar de vogels toe\". Ik heb wel eventueel een rolstoel.. en met een stok lukt het ook wel.. maar max 400 meter heen en 400 meter terug...Dat schiet dus niet op..We zien wel even..
Profielfoto van robvdw
robvdw
Zo horen grazers te leven!
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Nog één vraagje.. dat \"meertje\" is dat ongeveer op de helft van de Noordermaatweg.. op googlemaps (sateliet) zie ik wel een drassig stukje halverwege ten zuiden van de weg.. klopt dat?
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
En...Ha oma Nel.. oma Ria hier.. haha! Jara is 10 jaar. Nee.. ze maakt prachtige foto\'s.. met toch een zwaar toestel + lens.. maar na het fotograferen (het knippen)is de belangstelling weer op andere zaken gericht.. We bewerken dan nog een paar foto\'s samen... weer op een ander moment.. en dan is het weer even genoeg. Maar ze heeft wel een heel druk programma naast school.(o.a. Gymnastiek en paardrijden) Bovendien heeft ze bij haar moeder net een broertje van 8 maanden.. Als ze bij ons is loopt ze ook heel graag met de hondjes... of is ze aan het skaten en zo..
Druk druk druk!
Profielfoto van milanb
milanb
leuk
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Jammer dat de titel gedeeltelijk wegvalt..
Samen uit de wind? Gelukkig schijnt de zon in dit duin-pannetje! Leuke foto!!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's