Vaarwel ... ?

Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom

Van hogeraf is besloten dat er binnen afzienbare tijd duizenden damherten mogen worden afgeschoten, vooral in de Amsterdamse Waterleiding Duinen. Falend beleid, dubieuze belangen, etc ... het had volgens mij ook anders gekund. Maar straks is er een grote kans dat ook dit fraaie damhert, dat ik regelmatig zie vanuit de ingang Zandvoortselaan, in de lens kijkt maar dan van iemand met een geweer ... Klik op Vergroten en het wordt nog wat emotioneler, zo dichtbij (foto is genomen van flinke afstand met grote zoomlens).

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (7)

Profielfoto van janjoost
janjoost
@Erikneuteboom,
@risseeuw;
Goed verhaal.
Profielfoto van Jeanet1
Jeanet1
Prachtig portret!
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Leuk Ronald, wil dit jaar weer naar hotel Buitenlust in Hoenderloo, vlakbij ingang Houtkampweg, beviel me vorig jaar wel, inclusief fietsen!
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
De eerste biggen zijn alweer geboren en gesignaleerd.
Profielfoto van Erikneuteboom
Erikneuteboom
Ja Ronald, kom ruim 1,5 jaar regelmatig in de AWD, hoop hetzelfde als jij! P.s.: blijf doorgaan met je mooie Veluwe plaatjes, zag vorig jaar tijdens wandeling middenin de Veluwe ook ineens een paar volwassen zwijnen met een reeks jonkies, onvergetelijk!
Profielfoto van risseeuw
risseeuw
Falend beleid? ja al ruim 15 jaar.
En het had inderdaad anders gekund en nu maar hopen dat we dit prachtige gebied prachtig kunnen houden en het niet veranderd in een platgetrapt en kaalgevreten soortenloze zandbak met als gevolg een totale populatiecrash waarbij er honderden en honderden damherten van de honger liggen te kreperen tegen de hekken.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's