Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Bands strijden voor oerwoudvrije Magnum

  •  
17-07-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
gitaar.jpg
Vijftien bands uit het hele land verzamelen handtekeningen voor de campagne van Milieudefensie en Jongeren Milieu Actief voor een oerwoudvrije Magnum. De bands zetten hun liedjes in om aandacht te vragen voor de campagne van de milieuorganisaties voor duurzamere Magnums, waarvoor geen oerwoud in Zuid-Amerika verdwijnt.
Oerwoudvrij ijsje
Vandaag komt de band Villeneuf naar buiten met het nummer Homegrown dat speciaal opgenomen is voor de campagne. Nadat mensen hun handtekening hebben gezet kunnen ze stemmen op hun favoriete band. Als er een oerwoudvrij ijsje komt, wordt die vernoemd naar de band met de meeste stemmen.
Zomerfestivals
“Met talent van eigen bodem hebben we de handen ineen geslagen om ook veevoer van eigen bodem te krijgen,” aldus Hugo Hooijer van Milieudefensie. De milieuorganisaties gaan diverse zomerfestivals langs om zo veel mogelijk steun te verwerven voor hun duurzame ijsje. Hooijer: “We hopen dat Unilever als duurzame koploper de wens van al deze mensen in vervulling laat gaan.”
Bron: kleinehoefprint.nl
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.