Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Best bekeken natuurfilmpjes lente 2019

  •  
07-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ook al is het hoogzomer, we blikken even terug op de lente! Want in het voorjaar komt de natuur weer tot leven. En dat is te zien aan de filmpjes die we voor Zelf Geschoten binnenkregen tijdens de lente van 2019! We hebben de populairste video’s voor je op een rij gezet. Van een dansende nachtzwaluw naar een roepende koekoek tot baltsende zwanen, en ga zo maar door. Ook jonge dieren horen erbij, die worden gevoerd en verplaatst. Maar helaas ook verstoten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de compilatie!
Wil je de filmpjes helemaal zien en er meer over lezen? Hier kun je ze vinden:
Met veel dank aan alle filmers! Voor de start van het nieuwe TV-seizoen zijn we weer begonnen met filmen en de eerste uitzending zal vanaf 30 augustus op NPO 2 te zien zijn. Iedereen die nu weer filmpjes instuurt voor Zelf Geschoten maakt ook weer kans om geselecteerd te worden voor de uitzending.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.