Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Bezoek Tuinreservaten

  •  
13-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Op het grote Floriadeterrein hebben twee van de exposanten al het Tuinreservaten-logo verdiend. Wilde Weelde Wereld en Through Animal Eyes van IVN/Vivara.
Op een terrein waar miljoenen mensen in een half jaar overheen moeten ontkom je er niet aan dat sommige plekken er strak en soms zelfs wat steriel uitzien. Gelukkig zijn er ook voorbeeldtuinen die het groen en de diervriendelijkheid vooropstellen.
Op het onderdeel Education & Innovation toont de Wilde Weelde Wereld een groot Tuinreservaten-bord. Met bijenbank en ingenieuze compostbakken.
Op het 'Environment-veld' kan je door de ogen van dieren naar de natuur kijken. Speciaal voor kinderen zijn er bijzondere excursies door het oudste groen van het hele terrein. Beklim een vogelnest en verbaas je over de ogen van vlinders....
Uiteraard hebben deze twee Tuinreservaten een prominente plek langs de Vroege Vogels Route.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.