Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Bouwen aan een ecodorp

  •  
30-09-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Ecodorp Brabant is een groep van ongeveer 25 gezinnen/paren/alleenstaanden die op een geheel duurzame manier ergens in Brabant willen gaan leven.
Wij willen een ecodorp gaan bouwen, met ecologische huizen en voorzieningen, een plek waar we alle facetten van het leven op een duurzame manier kunnen regelen.
Duurzaam houdt ook in: kleinschalig en lokaal; wonen, winkelen en werken dichtbij elkaar. De omgeving waar wij ons zullen gaan vestigen zal daarom een belangrijke rol voor het Ecodorp Brabant gaan spelen en dit is vanzelfsprekend wederzijds. Voor de gemeente waartoe wij zullen gaan behoren, zal het Ecodorp Brabant met haar ecotoerisme, haar nieuwe ondernemingen, de samenwerking met bestaande ondernemingen en de positieve publiciteit een aanwinst zijn. Want we zijn ook een gigantische denktank van creatieve, actieve, positieve, op duurzaamheid gerichte mensen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.