Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

De beuk erin met BoomKroon

  •  
19-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wie heeft het origineelste en creatiefste bomenidee? Dat is de inzet van de wedstrijd 'BoomKroon', die de Bomenstichting samen met Vroege Vogels organiseert. We zoeken inspirerende en bijzondere ideeën met bomen, liefst duurzame plannen. De Bomenstichting gaat zich maximaal inzetten om het winnende idee te realiseren.
De gemeente Utrecht heeft de 40-jarige Bomenstichting een rode beuk cadeau gegeven. Wethouder Ingrid de Bondt en voorzitter Ronald van der Giessen van de Bomenstichting hebben de beuk een mooie plek gegeven tegenover de Geertekerk, in het singelplantsoen.
De BoomKrooncompetitie loopt van 21 maart tot 21 juni. U kunt uw ideeën inzenden via de site van Vroege Vogels. Daarna maakt een deskundige jury de nominaties voor de prijs bekend en kan iedereen via de site stemmen. In september maken we de winnaar van de boomkroon bekend.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.