Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Haaien op school (extra materiaal)

  •  
20-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
save_our_sharks
In de TV-special van 20 december 2016 over de bescherming van haaien in het Caribisch gebied en het werk van Save Our Sharks, komt het onderzoek naar haaien volop aan bod. Maar een andere belangrijke pijler is educatie: Hoe meer je van haaien weet, hoe liever je ze wil beschermen, is de gedachte. Menno keek een ochtend mee, terwijl een lagere schoolklas een presentatie en een rondleiding kreeg van twee vrijwilligers: Sabrine Tapoka en Cees van Houten.
Lees meer over de projecten van Save our Sharks
Haaien zijn onmisbaar voor een gezonde oceaan. Wereldwijd worden ze met uitsterven bedreigd door menselijk handelen. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze fantastische dieren voor de toekomst behouden worden. Overtuig onze regering dat de haaien en roggen te beschermd moeten worden tegen overbevissing en ontvinninspraktijken:  Teken de petitie !

Meer over:

haaien
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.