Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Hennepafval gedumpt in bos Bergen op Zoom

  •  
06-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
932064_city_dump.jpg
Henneptelers hebben in Bergen op Zoom een kilometerslang spoor met afval achtergelaten langs twee wegen in het buitengebied. De daders hebben het afval uit hun hennepkwekerij waarschijnlijk al rijdend gedumpt langs de Molenzichtweg en Balsedreef in de Brabantse plaats.
De vuilniszakken, dozen en plastic werden maandagochtend ontdekt door een verontwaardigde boswachter Erik de Jonge en hij plaatste er een filmpje over op internet. De Jonge vertelde dat het in zijn werkgebied op de Brabantse Wal tussen Woensdrecht en Roosendaal al de dertiende dumping van hennepafval is binnen een week.
De boswachter merkt een piek van dumpingen in de wintermaanden maar een goede verklaring daarvoor heeft hij niet. Terreineigenaren zoals bijvoorbeeld de gemeente zorgen ervoor dat het afval wordt opgeruimd.
Bron: ANP

Meer over:

hennepafval, drugs
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.