Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Het nieuwe inloggen

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
347 keer bekeken
  •  
undercontruction (002)_59ef1d33c4e1e_small
Vanaf 1 mei verandert jouw Vroege Vogels-account in een BNNVARA-account. Deze verandering heeft te maken met de nieuwe wet rondom gegevensbescherming die op 25 mei 2018 ingaat.
Dit nieuwe account geeft je toegang tot alle websites van BNNVARA. Op welk van de BNNVARA-sites of apps je je ook bevindt, je kunt gemakkelijk inloggen met je BNNVARA inlog en vanuit daar ook alles regelen. Als je lid bent van BNN of VARA, of een lidmaatschap hebt op de VARAgids, kun je ook daarvoor alles zelf regelen vanuit je BNNVARA-account.
BNNVARA verzamelt je gegevens vanuit wettelijk en serviceoogpunt: de omroep wil je gerichter kunnen aanbieden wat voor jou interessant is. BNNVARA is zo transparant mogelijk over hoe er met jouw gegevens wordt omgegaan. Daarnaast kun je altijd je eigen data inzien, bewerken of verwijderen. Ook verstrekt of verkoopt BNNVARA je gegevens absoluut niet aan derden. De omroep gebruikt je gegevens alleen om jou beter te leren kennen, en je zo precies te bieden wat bij jóu past.
Wil je meer weten over het nieuwe BNNVARA-account, lees dan hier een uitgebreide uitleg .

Heb je al een Vroege Vogels-account?

Dan blijft alles grotendeels hetzelfde. Jouw foto’s en forumvragen blijven gewoon staan maar de manier van inloggen is veranderd. Bovenaan de website is een zwarte balk te zien met aan de rechterkant een wit inlogpoppetje. Wanneer je daar op klikt, verschijnt het inlogscherm. Je kunt daarna inloggen met je eigen inloggegevens. Het uploaden van een foto of het stellen van een forumvraag doe je vervolgens gewoon op de oude manier. Om bij jouw foto's en forumvragen te komen, klik je gewoon nog op 'Mijn profiel' aan de rechterkant van de groene Vroege Vogels-balk.
Het verschil is dat je nu een account hebt voor heel BNNVARA. Wil je je gegevens veranderen, dan doe je dit binnen het BNNVARA-account. Dit kan door rechtsboven op het ronde profielplaatje te klikken, en klik daarna op account.

Heb je nog geen account?

Dan kun je je registreren via het witte inlogpoppetje, rechtsboven in de zwarte balk. Vervolgens voer je je gegevens in en ben je geregistreerd. Na de registratie ontvang je een e-mail van BNNVARA waarmee je je nieuwe account bevestigt.

Hulp

Het nieuwe inlogsysteem wordt vandaag (1 mei) doorgevoerd. Er zijn nog enkele technische zaken die nog niet volledig doorgevoerd zijn. Het is bijvoorbeeld nog niet mogelijk om je profielplaatje aan te passen. Hieraan wordt nog gewerkt. Al deze veranderingen kunnen nog enkele technische problemen opleveren. We doen ons best dit goed te laten verlopen. Mocht je vragen hebben, stuur dan een e-mail naar vroegevogels.online(at)bnnvara.nl.
Meer weten? Je vindt alle informatie uitgebreid in deze documenten:
- Algemene voorwaarden
- Privacy- en Cookiestatement

Meer over:

inloggen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.