Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Jan Wolkersprijs

  •  
10-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Zondag 19 oktober vindt in museum Naturalis de uitreiking plaats van de Jan Wolkers Prijs 2014, de prijs voor het beste natuurboek van het afgelopen jaar.
Uit de circa honderd boeken die zijn ingezonden, heeft de jury vijf boeken geselecteerd die kans maken op de prijs: een tekening van Siegfried Woldhek en een bedrag van 5000 euro.
De vijf kanshebbers:
Dag van het Natuurboek
De winnaar van de Jan Wolkers Prijs 2014 wordt bekendgemaakt tijdens de uitzending van Vroege Vogels Radio, zondag 19 oktober, tussen 7 en 10 op NPO radio1.
Dat gebeurt in Naturalis tijdens de Dag van het Natuurboek. Naturalis staat die dag bol van de activiteiten en evenementen rondom natuur en boeken, met onder andere workshops van Midas Dekkers en Koos van Zomeren, en wandelingen met Karina Wolkers. Je bent van harte welkom, toegang is gratis.
Het is voor de tweede keer dat de Jan Wolkers Prijs wordt uitgereikt. Vorig jaar won het boek Spinder van Simon van der Geest. De Jan Wolkers Prijs is een initiatief van Vroege Vogels, de Volkskrant en het Wereldnatuurfonds.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.