Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lebbis unplugged

  •  
18-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
_K7_4433.jpg
Geen mooiere manier om het nieuwe theaterseizoen te beginnen dan met een paar stevige wandelingen door De Peel en vervolgens wat kleinschalige optredens in de natuur. Dat moet theaterregisseur Koos Terpstra hebben gedacht bij het begin van een nieuw seizoen 'Het Grijze Gebied' met cabaretier Hans Sibbel ( a.k.a. 'Lebbis')
Niet alleen Terpstra is vogelliefhebber, ook Lebbis trekt sinds zijn jeugd regelmatig de natuur in. We wandelen met de beide mannen een rondje door De Grote Peel, op zoek naar wespendief, dodaars en kleine bonte specht en zoeken ondertussen ook naar de groene wortels van de populaire cabaretier.
De dag wordt afgesloten met een bijzonder optreden in een stiltegebied. Lebbis speelt daar zonder 'zaalversterking'. Zijn stem komt in plaats daarvan tot de bezoekers via koptelefoons ...
Informatie over de theatervoorstellingen 'Het Grijze Gebied'
Luister naar de extra lange versie van de voorstelling:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.