Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Leren om te delen

  •  
23-01-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
IMG_20150122_144309448_HDR.jpg
In winkelcentrum Molenpoort in Nijmegen heeft de eerste deelwinkel van Nederland zijn deuren geopend.  In de winkel zelf worden niet direct producten of diensten aangeboden maar je kunt er heen om advies in te winnen over onze deeleconomie.
De opkomende populariteit van allerlei deelplatformen en initiatieven en de nieuwe, nog te ontdekken, spelregels die daarbij horen, zijn voor de initiatiefnemers Nils Roemen en Juul Martin een reden om de Deelwinkel te starten. De winkel heeft als missie mensen op weg te helpen om steeds meer hiervan met elkaar te gaan delen. Je kan in de Deelwinkel terecht om te ontdekken hoe je zelf kunt delen met een ander of hoe jij gebruik kan maken van wat anderen met jou willen delen. Zowel online als in het echt. Dit gebeurt middels kassabonnen en cadeaubonnen. Mensen kunnen hierop aangeven wat zij nodig hebben of zouden willen aanbieden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.