Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Lijsttrekkers langs Groene Meetlat: D66

  •  
01-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
DSC_8003
In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart a.s. leggen we in Vroege Vogels de lijsttrekkers van de zittende partijen langs de Groene Meetlat: hoe staan zij tegenover de energietransitie? Wat willen ze met de bio-industrie? Hoeveel nieuwe natuur komt erbij? Een drietal deskundigen heeft de verkiezingsprogramma's doorgespit op de thema's natuur, milieu, duurzaamheid, klimaat en dierenwelzijn. Op basis van de bevindingen van hoogleraar natuur- en landschapsbeheer Geert de Snoo, directeur van Milieudefensie Donald Pols en dierenrechtdeskundige Dirk-Jan Verdonk gaan de lijsttrekkers langs die Groene Meetlat.
Deze keer: Alexander Pechtold van de D66. Hij neemt ons mee het dak op bij een van de toonaangevende instituten die zijn stad rijk is: het Nederlands Intituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen.
Foto: Froukje Rienks / NIOO-KNAW

Meer over:

d66, groene meetlat
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.