Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Live muziek van de Nederlandse fluitacademie

  •  
23-10-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
flute.jpg
Met een megaorkest van meer dan 500 fluitisten viert de Nederlandse Fluit Academie (Neflac) op 9 november haar eerste lustrum. Volgens de organisatie kan iedereen meedoen , die van de lage D tot G2 kan spelen. Een gelegenheidskwintet van de fluitacademie trapt zondag af in Vroege Vogels. Het kwintet staat onder leiding van Emily Beynon, soliste van het Koninklijk Concertgebouworkest. De dwarsfluitiste uit Wales is oprichtster van de Nederlandse Fluit Academie.
De vier andere fluitisten die zondag acte de présence geven zijn: Rozemarijn van Egeren, Rosanne van Bers, Tirza Leenman en Daniel Tibben.
Op het lustrumconcert in het Utrechtse TivoliVredenburg speelt het mega fluitorkest de wereldpremière van Eternal Winds, speciaal voor dit concert gecomponeerd door Wil Offermans. Daarnaast speelt het orkest The March of Brian Boru, Grieg's Holberg Suite Prelude en Flute Focus van Thijs van Leer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.