Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Nationale Vogelweek in Huizen

  •  
03-05-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
zwaluwwand.jpg
Vogels kijken kun je ook op zaterdag 11 mei bij de rioolwaterzuivering in Huizen. Een geliefde plek voor vogels vanwege het water, maar er zijn ook broedplekken gemaakt voor de oeverzwaluw, de ijsvogel, de huiszwaluw en de grote gele kwikstaart.
Van 4 t/m 12 mei barst de Nationale Vogelweek los in heel Nederland. Nog nooit werden er in een week tijd zoveel vogelexcursies georganiseerd, verspreid over het hele land. Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek - de organisaties achter de Nationale Vogelweek - zijn enthousiast en hopen dat zoveel mogelijk mensen de schoonheid van de Nederlandse vogelwereld leren kennen. “We hopen dat heel Nederland in mei vogels gaat kijken. Dat moet lukken, want mei is de mooiste maand van het jaar om naar buiten te gaan en van vogels te genieten.”
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.