Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Spotvogel

  •  
28-08-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
_K7_3435.jpg
'Spotten' is journalistenjargon voor het bekijken of beluisteren van het ruwe materiaal van een reportage. "Op 1 minuut 30 beginnen mooie opnames van die-of-die vogel, tot 2 minuut 15. En op 3 minuten zit een leuke quote van de geïnterviewde", dat soort werk. Voor dat spotten gaan we de hulp inroepen van de bezoekers van onze site. Hoe? Kijk op de speciale site (spel is niet meer beschikbaar)
'Spotvogel' is ook een nieuw spel waar we aan de start van het nieuwe televisieseizoen , aanstaande dinsdag mee beginnen. 
Al met al reden genoeg om ook de échte spotvogel - op de valreep van het seizoen - in de schijnwerpers te zetten. We doen dat met Boena van Noorden. In het dagelijks leven is hij ecoloog bij de Provincie Limburg, maar in zijn vrije tijd struint hij (van april tot augustus) alle territoria van spotvogels in de regio rond Deurne af voor onderzoek ...
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.