Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Stap in een elektrische auto

  •  
12-09-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
instapdag.jpg
Altijd al eens een ritje in een elektrische auto willen maken? Of ervaringen van een eigenaar van zo'n auto willen horen? Natuur en Milieu organiseert zaterdag 20 september de eerste Landelijke Instapdag.
Op die dag zetten trotse bezitters van een elektrische auto hun deuren wagenwijd open voor buren, vrienden en (on)bekenden. Iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden kan die dag instappen en (mee)rijden. Je moet je wel aanmelden, dat kan op instapdag.nl . Natuur & Milieu wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met elektrisch rijden, want dat is stil, schoon en zuinig. Verslaggever Henny Radstaak mag een week lang in een elektrische auto rijden. Op zaterdag de 20e september kan je in Hilversum ook bij hem instappen.
Op zondag 21 september kunnen luisteraars van Vroege Vogels met elektrisch rijden kennis maken in en tijdens de uitzending. Bij uitzendlocatie Stadzigt in Naarden kan je tussen 9 en 12 uur een stukje meerijden met elektrisch autorijder van het eerste uur, Ruud Koornstra, Maarten van den Biezen van Natuur en Milieu of Henny Radstaak van Vroege Vogels. De eerste 50 luisteraars die zich aanmelden, zijn verzekerd van een ritje!
  • Meld je aan voor de testrit
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.