Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Technologie gaat klimaat niet redden

  •  
23-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
zonnepanelen_27.jpg
'Hoe we nu leven is onhoudbaar. We moeten minderen, minder consumeren, minder vervuilen en ons hele voedselsysteem moet op de schop.'
Duurzaam ondernemer Tom van de Beek initiatiefnemer van internationaal succesvolle natuurprojecten zoals de verticale moestuinen en de Kantoorkaravaan pleit voor een rigoureus andere duurzame toekomst dan de meeste van zijn collega-ondernemers. Volgens hem gaan geld en technologische innovaties geen oplossing bieden voor het klimaatprobleem. Misschien staan die juist aan de basis van het probleem.
Natuur op je Muur
Een van de initiatieven waaraan Tom heeft meegewerkt is de ontwikkelde van een systeem voor verticale schooltuinen . Het heet ‘Natuur op je muur’. De verticale schooltuinen leggen zij aan op basisscholen in de stad, die door gebrek aan ruimte geen natuur- of milieueducatie aanbieden.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.