Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vogels huilen niet

  •  
30-05-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
100 keer bekeken
  •  
kauwtje_andre.jpg

© Fotograaf: André de Baerdemaker

'Vogels huilen niet' is een tentoonstelling en een boek vol indringende portretten van vogels die Anjes Gesink fotografeerde in het Rotterdamse opvangcentrum Vogelklas Karel Schot. Anjes is zelf vrijwilligster in het vogelasiel en legde vogels vast die direct of indirect door menselijk handelen in een benarde situatie terecht zijn gekomen, maar ook weer door mensenhanden weer op de been worden geholpen.
Anjes Gesink geeft zondagmiddag 1 juni om 15.00 uur een lezing in het Natuurhistorisch in Rotterdam. Daarin vertelt ze hoe ze als 'voedermoeder' bij het vogelasiel geïnspireerd raakte om dit project gestalte te geven. Stadsecoloog André de Baerdemaker vertelt of en waarom het zin heeft om reddeloos verloren vogels een tweede kans te geven.
  • Beluister de reportage
Meer informatie over tentoonstelling en boek op de site www.vogelshuilenniet.nl
Huilen-1
Huilen-2
Huilen-3
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.