Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vreemde vogels bij Nieuwjaarsconcert NBE

  •  
29-12-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Het thema van het traditionele 1 januari-concert van het Nederlands Blazers Ensemble is 'Vreemde Vogels'. Een prachtcombinatie, zeker nu na- en cul-tuur beide onder vuur liggen. Luister naar unieke repetitieopnames met zeer jonge componisten.
De live-uitzending van het nieuwjaarsconcert is op 1 januari om 14.00 uur op Radio 4. 's Avonds kunt u de musici ook bekijken, want dan wordt het hele programma vertoond op Nederland 2 (om 20.15 uur). Alle kaarten in het Concertgebouw zijn al maanden van te voren uitverkocht.
Sinds een aantal jaar mogen jonge muzikanten composities aanleveren die gewijd zijn aan het thema. Vroege Vogels bezoekt een repetitie waar stukken van Chantal Brunt, Matthijs Stauttener en Pelle van Esch worden uitgevoerd. Met allemaal Vogel-thematiek.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.