Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vroege Vogels app wint red dot design award

  •  
15-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
114 keer bekeken
  •  
app_02.jpg
Update:  De Vroege Vogels app is vanaf 6 maart 2018 offline. Helaas is het niet haalbaar voor BNNVARA om de app in de lucht te houden. Het vergt een grote investering om de app technisch up-to-date te houden en naar behoren te laten functioneren. Lees meer:  Vroege Vogels App is gestopt
------------------------------------------------
Onze app heeft de Red Dot Design Award gewonnen! Dit is een prestigieuze internationale designprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt in Essen. De Vroege Vogels app won de prijs in de categorie Communication Design.
Vroege Vogels-eindredacteur Anneke Naafs: ‘We zijn er trots op dat de Vroege Vogels app met een Red Dot Design Award is bekroond. We bereiken een nieuw publiek met een klassiek merk door middel van een creatief en innovatief concept.'
De Vroege Vogels app is uniek, omdat mensen met een natuurvraag hier worden gekoppeld aan de rijke schare deskundigen onder het Vroege Vogels-publiek. Gebruikers van de app kunnen vragen stellen of juist vragen beantwoorden. Zo brengt de Vroege Vogels app beide groepen op een bijzondere manier samen. In de app kun je een foto, video of audio aan een groep kenners voorleggen, die dan bijvoorbeeld kunnen vertellen welke plant, welke vogel of welk dier je hebt gezien. De kenners verdienen punten voor goed beantwoorde vragen. In een klassement wordt bijgehouden welke kenners het per categorie het beste doen.
 
De Vroege Vogels app is ontwikkeld in samenwerking met digitaal bureau Greenberry en werd gelanceerd in juli 2015.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.