Elke zondag van 7 uur tot 10 uur op NPO Radio 1
Elke dinsdag om 19.20 uur op NPO2

 • Vroege Vogels app wint red dot design award

  app_02.jpg

  Onze app heeft de Red Dot Design Award gewonnen! Dit is een prestigieuze internationale designprijs, die jaarlijks wordt uitgereikt in Essen. De Vroege Vogels app won de prijs in de categorie Communication Design.

  Vroege Vogels-eindredacteur Anneke Naafs: ‘We zijn er trots op dat de Vroege Vogels app met een Red Dot Design Award is bekroond. We bereiken een nieuw publiek met een klassiek merk door middel van een creatief en innovatief concept.'

  De Vroege Vogels app is uniek, omdat mensen met een natuurvraag hier worden gekoppeld aan de rijke schare deskundigen onder het Vroege Vogels-publiek. Gebruikers van de app kunnen vragen stellen of juist vragen beantwoorden. Zo brengt de Vroege Vogels app beide groepen op een bijzondere manier samen. In de app kun je een foto, video of audio aan een groep kenners voorleggen, die dan bijvoorbeeld kunnen vertellen welke plant, welke vogel of welk dier je hebt gezien. De kenners verdienen punten voor goed beantwoorde vragen. In een klassement wordt bijgehouden welke kenners het per categorie het beste doen.
   
  De Vroege Vogels app is ontwikkeld in samenwerking met digitaal bureau Greenberry en werd gelanceerd in juli 2015.

  Geplaatst in: Nieuws